Welkom terug!

Hoe zorgen we er samen voor dat alles veilig verloopt?

Dit zijn onze corona-coördinatoren.

Met als back-up:

Volg deze vijf maatregelen.

1. Koop vooraf je tickets

Heb je een activiteit gespot die je niet wil missen? Bestel dan vooraf je tickets. Dat kan makkelijk online in onze webshop. Geen toegang tot een computer? Geen probleem! Reserveer je zitje bij het Vrijetijdsloket via 03 203 27 05. Op de avond van de activiteit kun je ter plaatse geen ticket meer kopen.

2. Hou voldoende afstand

In de zaal respecteren we social distancing, je zit dus op veilige afstand van andere bezoekers. Zorg dat je die afstand óók altijd bewaart bij het betreden en verlaten van de zaal. 

3. Ontsmet je handen

Een goede handhygiëne is cruciaal. Ontsmet daarom nog eens goed je handen net voor je de zaal in gaat. En was ze uiteraard goed met water en zeep na je toiletbezoek.

4. Draag een mondmasker

Mondmaskers spelen een belangrijke rol om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Je bent verplicht een mondneusmasker op te zetten zodra je ons cc betreedt. Ook tijdens de voorstelling, film, cursus of workshop of tijdens je bezoek aan een tentoonstelling. 

Ben je ziek? Blijf thuis!

Kamp je met symptomen van het coronavirus? Of kwam je in contact met een besmet persoon? Dan spreekt het voor zich dat je niet naar de voorstelling komt. Denk aan de veiligheid van onze andere bezoekers en medewerkers.

Voorlopig zal je bezoek er een tikkeltje anders uitzien dan vroeger. Maar daarom niet minder leuk! Duik dus snel in ons aanbod, bestel tickets voor je favoriete activiteiten en … maak het mee.

Podium & Film

Kom op tijd

De deuren gaan een halfuur voor de start van de activiteit open. Kom dus goed op tijd om in alle rust jouw plekje in de zaal te zoeken. Let wel: het heeft geen zin om meer dan een halfuur vooraf op post te zijn, want uiteraard willen we wachtrijen vermijden.

Mogen wij vragen om buiten te wachten aan het Harmoniepad nabij de hoofdingang van cc Binder? Onze medewerkers zullen je de nodige instructies geven. 

 
Wij staan voor je klaar
 
Heb je voor, tijdens of na de voorstelling vragen over de coronamaatregelen? Stel ze gerust aan onze medewerkers. Zij staan voor je paraat met een brede glimlach.
 

Cursussen & workshops

We voorzien lokalen die voldoende groot zijn of beperken het aantal deelnemers. Ook de tafels en stoelen zullen coronaproof worden opgesteld. Laat deze dus zeker staan. 

Blijf zo veel mogelijk op je plaats zitten. Zo behouden we de afstand van 1,5 meter. Toch iets nodig? Vraag aan de lesgever of begeleider om je hier mee te helpen. 

Toch nodig om rond te lopen? Volg dan zeker de looplijnen zodat je zo weinig mogelijk kruist met andere personen. 

Deel zo weinig mogelijk materiaal. Kan het toch niet anders? Was of ontsmet dan de handen en/of het materiaal bij het doorgeven.