Maak het mee!

cc Binder, een hedendaagse naam voor een straffe organisatie die aanmoedigt om speels contact te maken met de eigen buurt en de wereld. Weg van platgetreden paden, met openheid en lef, want binder betekent niet voor niets ‘deugniet’ in het oud-Puurse dialect.

De unieke, creatieve en sociale energie van cc Binder zindert volop in het prachtige multifunctionele gebouw en straalt af op de wijde omgeving. De uitbreiding maakt van het culturele centrum een belangrijke inspiratiebron en bijzonder gastvrije ontmoetingsplek. Cc Binder is met liefde en toewijding het moederschip voor plaatselijke organisaties en reikt de hand naar andere culturele centra, organisaties en bedrijven. Om samen nog meer en nog beter te doen. Cc Binder is graag gul. Voor elk wat wils en zoveel mogelijk op maat.

Hier ontmoeten en begroeten buren, vrienden, familie, bezoekers uit andere dorpen en steden, bekende en beginnende muzikanten, acteurs, dansers, kunstenaars en regisseurs elkaar. Het publiek krijgt de hoofdrol. Je maakt altijd iets verrassends mee. Iets wat diep ontroert of laaiend enthousiast maakt, en mensen samen in luid applaus doet uitbarsten. Cc Binder maakt van jou met veel plezier een vinder: van vreugde, verwondering, vriendschap en nog veel meer.

Het culturele centrum sterkt het innerlijke graag op alle vlakken. Ook met een goed gebonden aspergesoep of een buitenlands streekbier bijvoorbeeld. Want net als cc Binder zelf, mixt en matcht DEKOL lekkers. Ideaal om te toasten op oude vriendschappen en nieuwe banden, en om alvast de volgende leuke voorstelling, expo, lezing, film, cursus of workshop te bespreken. Die maak je mee met een mooie korting, dankzij de vrijetijdspas.

Heel erg welkom bij cc Binder!