Praktisch

Tickets omruilen of terugbetalen

We ruilen of betalen geen tickets voor films of voorstellingen terug. Dit geldt ook voor inschrijvingen voor cursussen en workshops met uitzondering van:

 

  • ziekte (bewijs met medisch attest binnen de 10 dagen na ziekte)
  • een overlijden in de familie (bewijs met overlijdensbericht)

 

We aanvaarden de sport- en cultuurcheques van Accor Ticket Compliments en de Sport en Culture Pass van Sodexo. Op deze cheques geven we niet terug.  Deze kan je enkel gebruiken aan het vrijetijdsloket, niet via de webwinkel. 

(Avond)kassa en aanvangsuur

De (avond)kassa is een half uur voor de voorstelling open. Bij voorkeur betaal je met bancontact. De voorstellingen beginnen stipt. Het hangt af van de artiesten en de aard van de voorstelling of telaatkomers er nog bij kunnen. We kunnen niets beloven! Graag zeker zijn van je zitje? Koop dan op voorhand je ticket via de webwinkel.

Tijdens de voorstelling

Tijdens de films is er geen pauze voorzien. Het is verboden om te eten, te drinken, te fotograferen of te filmen tijdens de voorstellingen.

Extra info cursussen

Staat bij de cursus de vermelding 'exclusief materiaal' of 'exclusief ingrediënten'? Dan reken je de materiaalkosten of ingrediënten af bij de lesgever. Dit extra materiaal of ingrediënten moeten altijd betaald worden, ook indien je niet aanwezig bent in de les zelf. Betaal je het extra materiaal niet? Dan word je uitgesloten van verdere lessen en wordt het bedrag ingevorderd.

Indien er onvoldoende deelnemers inschrijven, kunnen we een cursus annuleren. We betalen het inschrijvingsgeld dan terug.

Bij ziekte van de lesgever wordt de les verplaatst.

Opleidingscheques: Cursussen georganiseerd door cultuur- en dienstencentra komen niet in aanmerking. Hiervoor kunnen wij dus geen opleidingscheques aanvaarden. Cursussen georganiseerd i.s.m. met een officiële onderwijsinstantie (bv CVO) komen hiervoor wel in aanmerking. Hiervoor neem je rechtstreeks met hen contact op. Op verzoek kunnen we een aanwezigheidsattest afleveren.

Toegankelijkheid

Ben je rolstoelgebruiker of minder mobiel? Neem dan contact op met het vrijetijdsloket. We zorgen voor aangepaste zitjes zodat je optimaal kan genieten van de voorstelling. Maak zeker gebruik van de voorbehouden parkeerplaatsen.

Met een European Disability Card heb je recht op korting bij de aankoop van je vrijetijdspas.

Plattegrond cc Binder

 Plattegrond van cc Binder Puurs

Bereikbaarheid

cc Binder, Forum 9, 2870 Puurs-Sint-Amands bereik je makkelijk 

Met de wagen
Parkeren doe je op parking Kloosterhof. Volg je GPS naar Kloosterhof 1, 2870 Puurs.

Met de trein 
Er zijn rechtstreekse treinverbindingen van Mechelen (Leuven) met stopplaats in Willebroek en van Sint-Niklaas met stopplaats in Temse en Bornem. Ook vanuit Antwerpen kom je rechtstreeks in Puurs. Van aan het station van Puurs wandel je slechts 10 minuten tot aan cc Binder. Raadpleeg de website van de NMBS om je route met de trein te plannen.

Met de bus 
Er zijn 5 buslijnen in Puurs. 
Raadpleeg de website van de Lijn om te kijken welke route & halte voor jou het meest geschikt is

 

 Partnerlocaties van cc Binder

 

 Andere CC’s uit de regio