Ovenpizza (groep 2)
Zout, water, gist en bloem. Vier ingrediënten voor het maken van een van ‘s werelds bekendste bereidingen: de pizza.
Helemaal eigenhandig gemaakt én geproefd!
Je krijgt niet enkel recepten, maar ook de onmisbare pizza-basiskennis: kneedtechnieken, baktechnieken en alle broodnodige finesses en kleine geheimen van de pizza. We bakken de pizza in een houtoven.
In een zonnige sfeer degusteren we ook lekkere Italiaanse wijnen.
Docent: Nicola Priolo.
Wanneer
wo 26 juni 2024 van 18:30 tot 21:15
Waar
Nicola PrioloWinkelveld 3
2870 Puurs
Prijs
Basistarief | €17,00 |
---|---|
Vrijetijdspas | €15,00 |
Organisatie en contact
cc BinderForum 9
2870 Puurs-Sint-Amands
- tel: 03 203 27 05
- e-mail: vrijetijdsloket@puursam.be