Ovenpizza (groep 1)
Zout, water, gist en bloem. Vier ingrediënten voor het maken van een van ‘s werelds bekendste bereidingen: de pizza. Helemaal eigenhandig gemaakt én geproefd! Je krijgt niet enkel recepten, maar ook de onmisbare pizza-basiskennis: kneedtechnieken, baktechnieken en alle broodnodige finesses en kleine geheimen van de pizza. We bakken de pizza in een houtoven. In een zonnige sfeer degusteren we ook lekkere Italiaanse wijnen.
Docent: Nicola Priolo
Wanneer
do 20 juni 2024 van 18:30 tot 21:15
Waar
Bij Nicola thuisWinkelveld 3
2870 Puurs-Sint-Amands
Prijs
Basistarief | €17,00 |
---|---|
vrijetijdspas | €15,00 |
Organisatie en contact
cc BinderForum 9
2870 Puurs-Sint-Amands
- tel: 03 203 27 05
- e-mail: vrijetijdsloket@puursam.be