Voordeeltickets voor musical Tien om te Zien

12
feb
2024
TOTZ_VIS-1536x864
Volgend jaar brengt Studio 100 in het Pop-Up Theater de feelgoodmusical Tien om te Zien. Goed nieuws: inwoners van onze gemeente mogen de avant-première bijwonen met vijftig procent korting! 
 
Je kunt tickets kopen vanaf 27 februari 2024, 14u. Enkel via de link in je mailbox.
 

Wanneer is de voorstelling?

Zaterdag 7 december 2024, om 16.30u

 

Hoeveel kosten de tickets? 

Je betaalt voor deze voorstelling maar de helft van de prijs!

De voordeeltarieven zijn:

 • Prestige Seat*: € 107,50 ipv € 215 (= 1 ticket voor 2 personen)
 • Luxe: € 40 ipv € 80
 • Cat 1: € 32,50 ipv € 65
 • Cat 2: € 27,50 ipv € 55
 • Cat 3: € 22,50 ipv € 45

* Dit is een luxueuze zetel helemaal vooraan op de tribunes. Deze zetel kan enkel PER 2 PERSONEN besteld worden. Incl. een drankje en hapje voor de voorstelling.

 

Hoe kun je bestellen? 

Stap 1: check je webshopaccount

Zorg dat je een account hebt in onze webwinkel. Zorg ervoor:

 • dat je je gebruikersnaam en wachtwoord kent
 • dat het gekoppelde e-mailadres juist is

Heb je geen account, of bevat die een foutief mailadres? Dan ontvang je op 27 februari 2024 geen ticketlink.

Vragen of problemen?  Neem contact op via 03 203 27 05 of vrijetijdsloket@puursam.be of maak een afspraak met onze digicoach.

done_allCheck je account  

Stap 2: bestel via de toegestuurde link

Heb je een account? Dan krijg je op dinsdag 27 februari 2024 een bestellink toegestuurd via e-mail. Tickets bestellen kan vanaf dinsdag 27 februari 2024, 14u. Bestel één ticket per gezinslid.

Goed om weten:

 • Je krijgt de bestellink doorgestuurd op het e-mailadres dat gekoppeld is aan jouw webshopaccount.
 • De bestellink in de e-mail werkt pas vanaf 14u op dinsdag 27 februari 2024.
 • Kom je in de wachtrij terecht? Wacht rustig je beurt af. Er zijn genoeg plaatsen. Opnieuw proberen of je pagina verversen zal je enkel een langere wachttijd opleveren.
 • Om in de webwinkel snel door het betaalproces te vliegen, kun je nu al je geldbeugel in de webshop opladen. Geen gedoe meer! Ga daarvoor naar het tabblad 'Producten' in de webwinkel.

done_allLaad nu al je geldbeugel op  

Lukt het je niet om te bestellen via de webshop? Kom dan langs bij de balie in het gemeentehuis in Puurs. Op 27 februari 2024 is de balie uitzonderlijk open van 14u tot 19u.

 

Ben je een rolstoelgebruiker? 

Er zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en personen die minder mobiel zijn. Gaat de ticketverkoop van start? Bel dan naar het Vrijetijdsloket: 03 203 27 05. Zij reserveren dan een plekje voor jou. Opgelet: deze plaatsen zijn er alleen voor de rolstoelgebruiker en 2 begeleiders. Andere gezinsleden dienen online hun tickets aan te kopen.

Andere vragen?

Info over parking, vestiaire, catering en andere praktische zaken in het theater bezorgen we later aan alle tickethouders.

Over feelgoodmusical Tien om te Zien

Met de komst van Tien Om Te Zien zien vier vrienden hun kans om als boysband een plaats in de spotlights te veroveren. Maar... is iedereen wel zo opgezet met hun plannen? En is de Vlaamse showbizz wel klaar voor hen?

Tien Om te Zien, De Musical is de opvolger van de succesvolle feelgood musical Vergeet Barbara die  120.000 bezoekers mocht verwelkomen. Deze nieuwe feelgood musical is een perfecte mix van humor en nostalgische Vlaamse tophits.

Dankzij een sterrencast met Nathalie Meskens, Ruth Beekmans, Kürt Rogiers, Laura Tesoro, Jonas Van Geel, Mathias Mesmans, Peter Thyssen en Tom Audenaert wordt dit gegarandeerd entertainment van formaat!

 

Contact

Contactpersonen