Ontdek ons vakantieaanbod voor kinderen

27
dec
2023
Speelweken krokusvakantie 2020 (2)

Nu een nieuw jaar is aangebroken, leg jij misschien al de vakantiepuzzel voor 2024. Zoek je nog leuke activiteiten voor je kinderen? Wij staan klaar om ze de tijd van hun leven te bezorgen! 

Speelweken 

Tijdens de speelweken staan allerlei creatieve en actieve activiteiten op het programma. Het leuke is dat je kinderen doorheen de dag zélf kiezen waaraan ze deelnemen: knutselen, koken, een spel spelen, op avontuur gaan, … Zo heeft iedereen het naar z’n zin. 

Voor de speelweken zijn er in de zomervakantie drie leeftijdscategorieën: kleuters, lagereschoolkinderen (6+) en tieners (12+). In de tussenvakanties is er geen aparte tienerwerking. 

“Ik vind het leuk omdat ik veel mag buitenspelen. Tijdens crea heb ik ook eens een T-shirt gemaakt die ik thuis nog regelmatig aandoe.” 

Eleonore Tersago (6) uit Breendonk 

Sportweken 

Houden je kinderen wel van wat beweging? Dan kunnen ze zich uitleven tijdens de sportweken. Ze maken er kennis met meerdere sporten en scherpen ondertussen hun motorische vaardigheden aan. 

Voor de sportweken zijn er drie leeftijdscategorieën: kleuters (Multimove), 6- tot 8-jarigen (Multi SkillZ) en 9- tot 12-jarigen (Mix). 

“Ik vind het fijn om mijn vrienden te zien en babbeltjes te doen met de animatoren. We zijn op dropping geweest met de tieners, dat was echt leuk!” 

Tudor Ingels (11) uit Puurs 

Sportspecifieke weken 

Soms zijn er ook sportspecifieke weken. Daar kan je kind zich een week lang toeleggen op één sport. Zo is er een klimweek, dansweek, turnweek, circusweek, … Deelnemen kan van het eerste leerjaar tot het zesde leerjaar, afhankelijk van de sport. 

Grabbelpas en uitstappen 

Tijdens de zomervakantie organiseren we ook dagactiviteiten. Zo heb je de Grabbelpas met bijvoorbeeld paintballen, een musicalstage en een escaperoom. Én er zijn uitstappen naar pretparken. 

“Deze zomer ben ik naar Plopsaland geweest, het is leuk om daar met mijn vrienden rond te lopen.” 

Wannes De Smet (10) uit Liezele 

Veelgestelde vragen 

Is er voor- en naopvang? 

Ja, je kinderen zijn welkom van 7u ’s ochtends tot 18.30u ’s avonds. Tussen die uren kun je ze op elk moment brengen en ophalen. 

Mogen kindjes uit andere gemeenten deelnemen? 

Ja, ons vakantieaanbod is er ook voor kinderen die niet in Puurs-Sint-Amands wonen. Zij betalen wel ietsje meer dan inwoners. 

Zijn de activiteiten toegankelijk voor kindjes met een beperking? 

Heeft je kind extra zorgen nodig? Neem dan vooraf contact op met ons. In overleg bekijken we of je kind al dan niet kan deelnemen. 

Hoe inschrijven? 

Een overzicht vind je op www.uitinpuurssintamands.be/vakantieaanbod. De ideale activiteit gevonden? Klik door en schrijf je in via onze webwinkel. 

 

Wist je dat: 

  • je 25 procent korting krijgt op de eindafrekening als je meerdere kinderen inschrijft? 
  • je ook kunt betalen met sport- en cultuurcheques (Sodexo & Edenred), consumptiecheques (Sodexo & Edenred) en complimentscheques (Edenred)? 
Gezocht: animatoren en monitoren! 

Wil jij kindjes entertainen, nieuwe vrienden maken én een centje bijverdienen? Doe vakantiewerk als: 

  • animator bij de speelweken: dat kan vanaf 16 jaar (of vanaf 15 jaar na een cursus) 
  • monitor bij de sportweken: dat kan als bachelorstudent Lichamelijke Opvoeding en Kleuteronderwijs (of met een diploma van de Vlaamse Trainerschool) 

Stel je kandidaat via info@puursam.be

 

Volg de Facebook-pagina ‘Generatiemakers’ 

Als eerste vernemen wanneer we het nieuwe vakantieaanbod lanceren? En op de hoogte blijven van al onze activiteiten voor kinderen? Volg onze Facebook-pagina ‘Generatiemakers’, speciaal voor jonge ouders!