Kampioenenviering 2023 - 2024

Beste sportkampioenen, individuele sporters, bestuurleden, vrijwilligers en trainers


Op donderdag 30 mei om 19.30u organiseren we een kampioenenviering voor het seizoen 2023-2024. We hopen op goed weer en nodigen jullie graag uit achter GymCenter Klein-Brabant (Lichterstraat 70, 2870 Puurs-Sint-Amands). Bij slechte weersomstandigheden is er op de locatie een overdekt alternatief voorhanden.


We willen de sportkampioenen de erkenning geven die ze verdienen en hen het gevoel geven dat hun prestaties mogen gezien worden. Iedere kampioen met uitnodiging is welkom op dit event. We stellen deze viering open want er komt veel meer bij kijken dan het sporten an sich. De mensen achter de schermen die de sporters naar een hoger niveau tillen mogen ook eens in de bloemetjes gezet worden. ook individuele sporters (buiten clubverband) mogen zich zeker inschrijven voor dit event.


We werken in vier categorieën: 


- Sportkampioen: individuele sporter


- Sportkampioen: ploegsport


- Unieke sportprestatie (Niet in clubverband, bv: x-aantal deelnames aan Dodentocht, x-aantal kilometers gelopen doorheen het jaar, ...)


- Bestuurslid, vrijwilliger, trainer, ... (Persoon binnen je vereniging waar je al vele jaren op kan rekenen)


Opmerking: Iedere genodigde mag twee mensen uitnodigingen. Ook de ploegsporters kunnen per sporter twee mensen uitnodigen.


Onder leiding van een sportanker/bekende ‘sport’ Vlaming (Aagje Van Walleghem) en burgemeester/schepen worden de kampioenen verwelkomd en in de bloemetjes gezet. Na de viering voorzien we een receptie met DJ om het geheel muzikaal te pimpen en onze kampioenen, bestuursleden en andere sporters een leuke avond te bezorgen. Een fotoshoot mag dan zeker ook niet ontbreken. 


Wanneer

do 30 mei 2024 van 19:30 tot 22:00

Waar

Gymcenter Klein-Brabant

Lichterstraat 70
2870 Puurs-Sint-Amands

Prijs

Gratis

Reserveren

Organisatie en contact

Gemeente Puurs-Sint-Amands

Forum 6
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)