Alles over Sport je Fit

Ken jij Sport Je Fit? Dat zijn sportsessies die we in onze gemeente organiseren op verschillendelocaties – altijd overdag. Iedereen is welkom: of je nu een senior bent, een jonge ouder die deeltijds werkt, een mama met bevallingsverlof of een telewerker die een sportieve pauze wil.

Gloednieuw in het aanbod:

schema sport je fit programma najaar 2022

Gratis initiatieweek

Noteer de week van 12 september 2022 alvast in je agenda. Je mag tijdens die week gratis deelnemen aan allerlei Sport Je Fit-activiteiten. 

De fitpas

Heb je de smaak te pakken na de initiatieweek? Koop een fitpas met daarop fitbeurten aan het Vrijetijdsloket of in een lokaal dienstencentrum.

Kom je naar de les? Dan gaat er een fitbeurt af van je fitpas. Elke stempel heeft een waarde van 1 euro. Ben je geen inwoner van Puurs-Sint-Amands? Dan heeft elke stempel een waarde van 1,5 euro. Het aantal fitbeurten die worden aangerekend hangt af van welke sport je wil beoefenen. Dit kan je terugvinden in het schema.

Je kunt je Fitpas ook aankopen met:

  • Sport- en cultuurcheques (Sodexo & Edenred)
  • Consumptiecheques (Edenred)
  • Complimentscheques (Edenred)

Papieren cheques worden aan alle balies aanvaard, digitale cheques enkel aan het Vrijetijdsloket. Opgelet, er wordt niet teruggegeven op papieren cheques. 


Bijkomende informatie

  • Draag sportieve kledij.
  • Tijdens alle betalende sportactiviteiten zijn de lesgever, sportverzekering, sportmateriaal, accommodatie en een kop koffie als afsluiter inbegrepen.