Park Fort Liezele

Park Fort Liezele

New York heeft zijn Central Park. Berlijn zijn Tiergarten. Antwerpen zijn Park Spoor Noord. En Puurs-Sint-Amands? Park Fort Liezele. In dit landschapspark valt van alles te beleven!

Oase van rust

Wanneer je Park Fort Liezele binnenwandelt, word je meteen overvallen door een deugddoende rust. Hier kuier je heerlijk in een groene setting met waterpartijen, de perfecte picknickplek trouwens. Mag het voor jou wat sportiever? Dan leef je jou ongetwijfeld uit met een skeelerpiste, fit-o-meterparcours en Fins looppad. En wie een visvergunning heeft, kan hier zijn hengel uitwerpen.

Water en ponton te Park Fort Liezele

Paradijs voor kinderen

Een uitstapje naar Park Fort Liezele is sowieso scoren bij je kinderen. Zeker doen: het blotevoetenpad. Hier worden al je zintuigen geprikkeld op een ondergrond die steeds verrassend anders is. Toe aan wat verfrissing? Zet dan koers naar de waterspeeltuin.

TIP: horeca

In Park Fort Liezele hoef je geen honger en dorst te lijden. Want in Broox en Fortcafé De Batterie bedienen ze jou op je wenken. De uitbaters stellen zich hier graag aan je voor.


Authentiek fort

Blikvanger in het park? Dat is … Fort Liezele, het best bewaarde fort van de Fortengordel Antwerpen. In de museumzalen kom je meer te weten over de geschiedenis van deze betonnen mastodont. Nieuw in het fort is de escaperoom: waag je aan wat avontuur en probeer op tijd te ontsnappen uit de twee mysterieuze kamers.

Fort Van Liezele in Park Fort Liezele

AAN HET WOORD: Alexander

Ook inwoner Alexander is fan van Park Fort Liezele. Hij vertelt je waarom het zijn favoriete plekje is.

Evenementenweide

Wist je dat Park Fort Liezele ook een evementenweide heeft? Daar geniet je het hele jaar door van allerlei evenementen. Wil je er zelf iets organiseren? Doe dan hier je aanvraag. De tarieven lees je in het retributiereglement, de voorwaarden in het huishoudelijk reglement.

Contact

  • Fortbaan 2
    2870 Puurs

    Park Fort Liezele