Charlie De Keersmaecker (1975, Sint-Amands)

Down By the River

Fotograaf Charlie De Keersmaecker is altijd op zoek naar waarheidsgetrouwe beelden en toont een nooit aflatende interesse in realisme en tijdloze kwaliteiten. Zowel in zijn portret als in zijn modewerk staat zijn onderwerp voorop en zijn interactie en intimiteit de belangrijkste kenmerken van zijn werk. Hij houdt ervan een allround fotograaf te zijn, die alle aspecten van het leven bestrijkt, licht en donker.

Charlie De Keersmaecker werkt met een breed scala aan internationale klanten, zowel redactioneel als commercieel. Er zijn tijdschriften M/Le Monde, Document Journal, Dapper Dan, next/libération, Stylist, Madame figaro, Vogue Duitsland, JANE by the grijze zolder en Kidswear, en modemerken zoals Ann Demeulemeester, Café Costume, Le Mont Saint Michel, Komono, Reiko …

Winnaar van de Lensculture Portrait Award, Nikon Portrait Award

Meer info op www.charliedk.com.

Kunst in Puurs

Na elke editie van de jaarlijkse kunstroute Kunst in Puurs KIP blijven enkele werken plakken in Puurs-Sint-Amands. Nu maakt dit werk deel uit van de permanente kunstcollectie van de gemeente. Download het routeplannetje met alle werken in de publieke ruimte die behoren tot de permanente collectie. Haal een papieren versie af in een van de toeristische infopunten. Of boek een gegidste wandeling bij Toerisme Klein-Brabant (2 uur).

Ontdek elk jaar de nieuwe KIP-kunstroute, van half december tot eind februari. Alle info op www.uitinpuurssintamands.be.