Kampioenenviering 2023 - 2024

Op donderdag 30 mei om 19.30u viert Puurs-Sint-Amands alle sportkampioenen van seizoen 2023-2024. Sportkampioenen krijgen de erkenning die ze verdienen. Hun prestaties mogen gezien worden! Iedere kampioen is welkom op dit event. We stellen deze viering open: er komt veel meer bij kijken dan het sporten an sich. De mensen achter de schermen, die de sporters naar een hoger niveau tillen, worden ook in de bloemetjes gezet. Individuele sporters (buiten clubverband) mogen zich zeker inschrijven voor dit event.


We werken in vier categorieën  • Sportkampioen: individuele sporter

  • Sportkampioen: ploegsport

  • Unieke sportprestatie (niet in clubverband, bv: x-aantal deelnames aan Dodentocht, x-aantal kilometers gelopen doorheen het jaar, ...)

  • Bestuurslid, vrijwilliger, trainer, ... (persoon binnen je vereniging waar je al vele jaren op kan rekenen)


Iedere ingeschreven sporter mag twee mensen uitnodigen. Ook de ploegsporters kunnen per sporter twee mensen uitnodigen.


Voormalig Belgisch topturnster Aagje Vanwalleghem en burgemeester/schepen verwelkomen de kampioenen. Na de viering geniet je van een receptie met een streepje muziek. Ook een fotoshoot mag niet ontbreken.


We hopen op goed weer en nodigen jullie graag uit achter GymCenter Klein-Brabant (Lichterstraat 70, 2870 Puurs-Sint-Amands). Bij slechte weersomstandigheden is er op de locatie een overdekt alternatief voorhanden.

Wanneer

do 30 mei 2024 van 19:30 tot 22:00

Waar

Gymcenter Klein-Brabant

Lichterstraat 70
2870 Puurs-Sint-Amands

Prijs

Basistarief €0,00

Reserveren

Organisatie en contact

Gemeente Puurs-Sint-Amands

Forum 6
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)