Dorpshart

Dorpshart

In het centrum van Puurs klopt het Dorpshart. Op deze bruisende plek zijn heel wat handels- en horecazaken verzameld om je een leuke dag te bezorgen.

Gezellige winkels

Zin om je kleerkast aan te vullen, een fiets te kopen, of bloemen te scoren? Of ben je op zoek naar dagverse producten? Op het Dorpshart vind je het allemaal! De lokale handelaars staan er voor je klaar met persoonlijk advies én een grote glimlach. De zitbanken op het Dorpshart nodigen je uit om even uit te blazen – terwijl de fonteintjes rondom jou vredig klateren.

Toffe terrassen

Ook wie honger en dorst heeft, komt aan zijn trekken op het Dorpshart. De lokale horecazaken brengen heel wat lekkers op tafel. Ondertussen wat surfen op je smartphone? Ga je gang, want in het hele kernwinkelgebied is er gratis wifi. Nog een weetje: op het Dorpshart valt regelmatig van alles te beleven zoals een boekenmarkt of concert.

Vlot bereikbaar

Het Dorpshart ligt op 300 m van het station van Puurs. Je fiets laat je gemakkelijk achter in de daarvoor voorziene stallingen op het Dorpshart. En wie met de auto komt, kan die gratis kwijt in de ondergrondse parkeergarage. Wist je trouwens dat het Dorpshart op een boogscheut van cc Binder ligt? Ideaal om je shopmoment te combineren met een vleugje cultuur.

Handelaars van het Dorpshart in Puurs-Sint-Amands

Contact