Word partner van cc Binder

Trek je als ondernemer graag de kaart van cultuur? Word partner van cc Binder. Je krijgt een pak tickets om jezelf, werknemers en klanten te verwennen. Én we maken promo voor je bedrijf.

Welke formule kies jij?

Als partner heb je de keuze tussen twee pakketten: één van 1000 euro en één van 2000 euro.

Partnerformules bij cc Binder

*Op vrijdag 10 februari duiken we in de liederenschat van Kris De Bruyne. Clara Cleymans, Mauro Pawlowski en Jan de Smet nemen je mee op een muzikale tocht om ú tegen te zeggen. Na de voorstelling geniet je nog van een hapje en een drankje op de receptie.

Zijn de voorgestelde formules niet wat je zoekt? Laat het ons weten: cc Binder voorziet graag een partnerpakket op maat.

De sponsorperiode loopt van september 2022 tot en met juni 2023.

Over cc Binder

In cc Binder serveren we een aanbod van vette voorstellingen, wako workshops, formidabele films, excellente expo’s, … Er is voor elk wat wils, waardoor we ons vast publiek blijven bekoren én nieuwe bezoekers aantrekken. Elke maand verwachten we zo’n 30.000 bezoekers, goed voor 360.000 enthousiastelingen per jaar die de promo voor jouw bedrijf zien passeren.

cc Binder heeft een topinfrastructuur voor evenementen, voorstellingen, films, tentoonstellingen, workshops, cursussen, vergaderingen, … Naast artiesten, lesgevers, muzikanten en kunstenaars vinden verenigingen massaal hun weg naar onze zalen. En dan zijn er natuurlijk nog de bedrijven die deel uitmaken van de cc Binder community. Het jouwe straks ook?

Ik word partner  

Word partner bij cc Binder

Vragen?

Stel ze via cultuur@puursam.be. Samen bekijken we de mogelijkheden!

Ik word partner