Word partner van cc Binder

Dit zijn de huidige partners van cc Binder

Verzameling van logo's van de hoofdpartners van cc Binder

Verzameling van de partners van cc Binder

Trek je als ondernemer graag de kaart van cultuur? Word partner van cc Binder. Je krijgt een pak tickets om jezelf, werknemers en klanten te verwennen. Én we maken promo voor je bedrijf.

Welke formule kies jij?

Als partner heb je de keuze tussen twee pakketten: één van 1000 euro en één van 2000 euro.

Over de gratis voorstelling voor partners

Op zaterdag 10 februari 2024 trakteert cc Binder alle partners op de nieuwe comedyvoorstelling van AmelieAlbrecht. Die kreeg als titel ‘Goe genoeg’. Amelie heeft alles - goede timing, veel zelfrelativering, een dictie met groeipotentieel, een heldere blik en een goed hart dat ze flink inpakt in rood fluweel en afschermt met een groot bierglas - om uit te groeien tot een stand up comedian die eigenlijk te moe is om zich uit te sloven als wereldverbeteraar maar dat dankzij haar rake en geestige observaties wél is. Aldus Focus Knack.

Na de voorstelling geniet je van een hapje en een drankje op de exclusieve en feestelijke receptie, samen met alle andere partners van cc Binder.

Over cc Binder

In cc Binder serveren we een aanbod van vette voorstellingen, wako workshops, formidabele films, excellente expo’s, … Er is voor elk wat wils, waardoor we ons vast publiek blijven bekoren én nieuwe bezoekers aantrekken.

cc Binder heeft een topinfrastructuur voor evenementen, voorstellingen, films, tentoonstellingen, workshops, cursussen, vergaderingen, … Naast artiesten, lesgevers, muzikanten en kunstenaars vinden verenigingen massaal hun weg naar onze zalen. En dan zijn er natuurlijk nog de bedrijven die deel uitmaken van de cc Binder community. Het jouwe straks ook?

Ik word partner  

Zijn de voorgestelde formules niet wat je zoekt? Laat het ons weten: cc Binder voorziet graag een partnerpakket op maat. De sponsorperiode loopt van september 2023 tot en met juni 2024.

Word partner bij cc Binder

Vragen?

Stel ze via cultuur@puursam.be. Samen bekijken we de mogelijkheden!

Ik word partner