Italiaans koken - Basis I

In deze cursus leer je elke avond verschillende ingrediënten kennen en mag je de beste recepten bereiden. Natuurlijk proef je ook alles en degusteer je ondertussen een heerlijk Italiaans wijntje. 


De wereld is vandaag de dag veel kleiner geworden, waardoor we in Belgische supermarkten vele Italiaanse producten en ingrediënten vinden. Van de bekende pasta tot de vele zuiderse groenten, maar ook de 'salami' en de kaas, kan je zowat overal vinden. 


Vergeet de vele mogelijkheden niet die de Italiaanse keuken ons biedt op het vlak van desserts: niet te versmaden en erg divers!



docent: Nicola Priolo

Wanneer

do 11 september 2025, do 2 oktober 2025, do 6 november 2025, do 4 december 2025, do 8 januari 2026 van 19:00 tot 21:15

Waar

GC de Nieuwe Ark

Kerkstraat 34
2870 Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands)

Prijs

Basistarief €149,00
Vrijetijdspas €144,00

Organisatie en contact

cc Binder

Forum 9
2870 Puurs-Sint-Amands