Eigen Kweek - Jong talent gezocht

  • Ben je een podiumkunstenaar en ben je minder dan 3 jaar geleden afgestudeerd of minder dan 3 jaar professioneel werkzaam in de sector? Heb je als nieuwe maker een sterk idee voor een eigen podiumproductie in 1 van volgende disciplines of een mengvorm ervan: theater, muziektheater, performance of circus?
  • Ben jegeen maker, maar heb je de ambitie om in de culturele sector uit te groeien tot zakelijk leider en wil je échte ervaring op doen door samen te werken met een startende podiumkunstenaar? Ben je zelf ook minder dan 3 jaar geleden afgestudeerd of minder dan 3 jaar professioneel werkzaam in de sector?
  • Heb je daarbovenop een link met de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost- of West-Vlaanderen?

Dan zoekt Eigen Kweek jou! Met dit ontwikkelingstraject voor jonge podiumkunstenaars én aspirant zakelijk leiders slaan we in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant,  Oost- en West-Vlaanderen de handen in elkaar en hopen de gelukkigen een duwtje in de rug te geven.

Ontdek de volledige info, het traject en de timing op de website van Eigen Kweek. Inschrijven doe je via dezelfde website.

De deadline voor inschrijvingen is woensdag 30 november 2022 middernacht.