13 - William Boeva

Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan?


Hij loopt enkel op de witte strepen van het zebrapad en nooit onder een ladder. Daar is niks mis mee. Toch? En iedereen … Wacht!


Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan?


Hij loopt enkel op de witte strepen van het zebrapad en nooit onder een ladder. Daar is niks mis mee. Toch? En iedereen weet dat 13 een ongeluksgetal is. Maar bij 12 en 14 voelt hij zich ook niet meer zo comfortabel en dat is misschien toch wat te ver doorgeslagen?


William Boeva werkt volop aan zijn gezondheid, fysiek en mentaal. Een volledige … Sorry, momentje.


Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan?


William Boeva werkt volop aan zijn gezondheid, fysiek en mentaal. Een volledige dag heeft hij ervoor ingepland. Maar hij is wat tijd verloren bij het tellen van de trappen. En hij moest nog eens bellen naar zijn moeder. En voor de zekerheid heeft hij toch de trappen nog eens opnieuw geteld, je weet maar nooit.


Ontdek de 4e zaalshow van William Boeva, waarin hij probeert in pijnlijk hilarische situaties de schijn hoog te houden dat hij alles onder controle heeft. Balancerend tussen een dwangstoornis en een hoop sociale verplichtingen, vraagt hij zich af wie nu eigenlijk de controle heeft over zijn brein.

Wanneer

vr 15 november 2024 van 20:00 tot 22:00

Waar

cc Binder

Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

Prijs

Basistarief €25,00
Vrijetijdspas €23,00

Organisatie en contact

cc Binder

Forum 9
2870 Puurs-Sint-Amands