Alles over Sport je Fit

Heb je de sportkriebels helemaal te pakken? En wil je graag overdag sporten? Dan is Sport Je Fit je op het lijf geschreven.
Het vrijetijdsteam organiseert samen met de lokale dienstencentra op verschillende locaties in de gemeente tal van sportactiviteiten. 

We starten op 20 september 2021. Kijk naar de kleur van je activiteit en je komt de locatie te weten. 

Gratis initiatie

Kom tijdens de startweek (20 september 2021 – 24 september 2021) langs voor de gratis Sport Je Fit-initiatielessen.

Bedrag

Heb je de smaak te pakken? Koop een fitpas met daarop fitbeurten aan het Vrijetijdsloket of in een lokaal dienstencentrum.

Kom je naar de les? Dan gaat er een fitbeurt af van je fitpas. Elke stempel heeft een waarde van 1 euro. Ben je geen inwoner van Puurs-Sint-Amands? Dan heeft elke stempel een waarde van 1,5 euro. Het aantal fitbeurten die worden aangerekend hangt af van welke sport je wil beoefenen. Dit kan je terugvinden in het schema.

Tijdens alle betalende sportactiviteiten zijn de lesgever, sportverzekering, sportmateriaal, accommodatie en een kop koffie als afsluiter inbegrepen. 

Coronaproof

Alles verloopt coronaproof en we hanteren de richtlijnen van de overheid. 


Bijkomende informatie

  • Draag sportieve kledij.
  • Het is mogelijk om met de volgende cheques te betalen:
    • Sport- en cultuurcheques (Sodexo & Edenred)
    • Consumptiecheques (Edenred)
    • Complimentscheques (Edenred)
    • Papieren cheques worden aan alle balies aanvaard, digitale cheques enkel aan het Vrijetijdsloket. Opgelet, er wordt niet teruggegeven op papieren cheques.