Zomer in Ruisbroek met RADIO GUGA

De hele zomer lang kan je optredens meepikken in Puurs-Sint-Amands.

Ook in Ruisbroek wordt er gefeest: Radio Guga komt langs!

RADIO GUGA
Waar Radio Guga komt, is er altijd feest. De band heeft dan ook een sterke formule: bekende hits, een schitterende band en vooral: Guga Baul, meester in stemmenimitaties en grappige bindteksten. Wie Radio Guga al gezien heeft, weet dus dat je veel meer krijgt dan een coverband.

En in de zomer van 2023 ziet de band het nog grootser dan voorheen, want ze krijgen de versterking van topzangeressen Chantal Kashala en Karen Yperman. Hierdoor kunnen ze een nieuw repertoire aan hits aanboren en nog meer sfeer maken op het podium. Tussen de meer dan 50 imitaties krijg je de vertrouwde
stemmen van Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, Clouseau en Elvis Presley, maar mag je je ook verwachten aan Ed Sheeran, Kings of Leon, Toto, Fleetwood Mac, Stromae, The Black Eyed Peas en waarom niet: Rammstein!

Bandbezetting:
Guga Baul (zang)
Joost Van den Broeck (drums)
Bert Embrechts (bas)
Filip Bollaert (gitaar)
Jacques Motmans (toetsen)
Chantal Kashala (backing vocals)
Karen Yperman (backing vocals)

“Een gevarieerd programma op met sterk uiteenlopende muziekgenres, veel humor en pareltjes. (...) Een erg leuke show met grappige, ongeplande tussenteksten.” - (Concertnieuws.be 2015 - Arenberg)

“Guga Baul is niet één maar tientallen uitstekende zangers. […] Guga Baul en zijn steengoede band waren gewoon fantastisch in het kwadraat. Haarjuist zingen en van de ene stemkleur (stem van bekende artiesten) vlot overgaan in de andere: een nooit eerder gehoord huzarenstuk. De instrumentale en vocale steun die zijn band hem gaf was van het bovenste beste gehalte, niet vreemd met muzikanten als drummer Joost Van den Broeck en bassist Bert Embrechts, beiden onder meer bekend van De Laatste Showband..” - Het Nieuwsblad over Radio Guga op Boerenrock 2014 (Kortenaken

TIMING
19.30u: Deuren
20u: Rosie Stuart
21u: Radio Guga
aansluitend: Mary & the Maniacs

Wanneer

za 9 september 2023 van 20:00 tot 23:59

Waar

Terrein Chiro Jh Kabal

Kaardijkstraat 22a
2870 Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands)

Prijs

Gratis

Meer info

Organisatie en contact

Gemeentebestuur Puurs-Sint-Amands

Hoogstraat 29
2870 Puurs-Sint-Amands