VERKLAPT met NIGEL WILLIAMS

Een perfecte mix voor een zwoele zomeravond

RTV en TV-PLUS stellen voor: Verklapt. Dat is een reeks boeiende zomervertellingen op dinsdagen, telkens in een fantastisch kader in openlucht bij jou in de buurt. Rasechte vertellers staan garant voor een fascinerend verhaal, terwijl je relaxed in je favoriete buitenzitje en geniet van een gratis frietje.

Op dinsdag 12 juli ontvangen we Nigel Williams in Park Fort Liezele.

NIGEL WILLIAMS

Humor is niet enkel genezend, maar werkt ook therapeutisch. Wat beter, na de twee laatste jaren, dan een avond waarin we kijken naar alles wat gebeurt rondom ons, en waarin we een lach van opluchting delen over wat ons allemaal overkomen is.

Nigel Williams, al 23 jaar een van de toppers in de Vlaamse comedyscene, heeft een patent op scherpe observatiehumor. Ondanks alle miserie in de wereld vindt hij de grappige kant van alledaagse situaties in deze ingewikkelder en verwarrende tijden.

Tijdens de vorige edities van de openluchtvertellingen bewees Nigel al dat hij garant staat voor een avond fun. Dus kom af want hij zal ook ditmaal u aan het lachen brengen op deze (hopelijk) zomerse avond!


Iedereen is welkom vanaf 19u.
20u30: Start van de vertelling
21u30: Einde van de vertelling
22u00: Einde

Wanneer

di 12 juli 2022 van 19:00 tot 22:00

Waar

Park Fort Liezele

Fortbaan 2
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

Prijs

Gratis

Meer info

Organisatie en contact

cc Binder Puurs

Forum 9
2870 Puurs