Drive-in movie: 30 jaar Pulp Fiction

Dertig jaar geleden ging Pulp Fiction in première, de legendarische film van regisseur Quentin Tarantino. Om dat te vieren verzamelen we in Park Fort Liezele.


Pulp Fiction markeerde de terugkeer van voormalige Hollywoodster John Travolta en de doorbraak van bijrolacteur Samuel L. Jackson. Als niet al te snuggere huurmoordenaars raken de twee verwikkeld in een opdracht die hen boven het hoofd groeit, met veel onbedoelde doden en hilarische dialogen tot gevolg.


In zijn hommage aan de Hollywoodpulpfilms van de jaren dertig en veertig schildert Tarantino het gangstermilieu door het oog van de fictie en de strip. Een rode draad in de verschillende verhalen is nauwelijks te vinden, maar dat geeft niet. De messcherpe dialogen, het plezier waarmee de topacteurs zoals Uma Thurman, Bruce Willis en Harvey Keitel hun personages gestalte geven en de enerverende actie doen de behoefte aan een keurig afgewikkelde storyline op slag verdwijnen.


Je parkeert je wagen voor ons giga-scherm midden in het landschapspark van Puurs-Sint-Amands. Gezellig in de auto met de ramen open of toe: je stemt de radio af op een FM-kanaal waarop het geluid wordt uitgezonden.


🚗 Oldtimer Club Klein-Brabant brengt je in de sfeer met mooie, oude wagens.


🎁 Zoals bij elk goed verjaardagsfeest zorgen we voor enkele verrassingen. Stay tuned!


🚶 Kom je zonder wagen? Breng dan je eigen stoel, laken, tapijt of lazybag mee.


☀️PENLUCHTFILM
Tijdens de zomermaanden slaat cc Binder de handen in elkaar met cultuurcentrum Ter Dilft om onvergetelijke filmavonden op verschillende openluchtlocaties in Puurs-Sint-Amands en Bornem te organiseren.

Wanneer

vr 6 september 2024 van 20:30 tot 23:30

Waar

Park Fort Liezele

Fortbaan 2
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

Prijs

€6.00

Vrijetijdspas: 5 EUR, Wagen 2+ personen geen lid OCKB/geen vrijetijdspas of vriendenpas: 20 EUR, Wagen 2 personen geen lid OCKB/geen vrijetijdspas of vriendenpas: 18 EUR, Wagen 2+ personen lid OCKB/vrijetijdspas of vriendenpas: 15 EUR, Wagen 2 personen lid OCKB/vrijetijdspas of vriendenpas: 13 EUR

Meer info

Organisatie en contact

cc Binder

Forum 9
2870 Puurs-Sint-Amands