Winterbar en ijspiste verhuizen naar Park Fort Liezele

18
okt
2021

De Winterbar is al jaren een populaire publiekstrekker. Verschillende verenigingen zorgen er samen een maand lang elke dag voor sfeer en activiteiten. 

De populaire winterbar en bijhorende ijspiste van Puurs-Sint-Amands zullen dit jaar niet worden opgebouwd op de Hondsmarkt. We verhuizen het geheel naar Park Fort Liezele, want door geplande werken en extra prikken in het vaccinatiecentrum is het te druk in het centrum. De werken aan de Brede School van Sjabi zijn aan de gang, er staat een archeologisch onderzoek onder de Hondsmarkt op de agenda, ons vaccinatiecentrum blijft langer open voor de derde prik van de 65-plussers…

De parkeerplaatsen op de Hondsmarkt worden niet bezet door de winterbar en ijspiste. We verlichten zo de parkeerdruk in het centrum.

Andere evenementen op het programma van de 'Winter van Puurs-Sint-Amands' gaan wél door in Puurs centrum: de wintershow Peregrinus op zaterdag 18 december en de kerstmarkt de dag er op bijvoorbeeld. 

Je vindt alles over de Winterbar 730, ijspiste én het hele programma van Winter van Puurs-Sint-Amands op www.wintervanpuurssintamands.be.