Kunst in Puurs: wandelroute hedendaagse kunst

Samen met curator Wilfried Cooreman selecteert cc Binder kunstenaars voor KIP, Kunst In Puurs. KIP is een kunstroute die je meeneemt langs hedendaagse kunst in onze openbare ruimte. KIP, da's kunst in de straat.

Wilfried Cooreman selecteert ook dit jaar enerzijds opkomende, anderzijds gevestigde nationale en internationale kunstenaars.

Plan je bezoek aan deze expo in openlucht. Vanaf zaterdag 17 december kan je de route downloaden op www.uitinpuurssintamands.be. Een papieren versie krijg je gratis in de bibliotheken (Emile Verhaerenstraat 71 en Hondsmarkt 2, Puurs-Sint-Amands) en bij Toerisme Klein-Brabant – Scheldeland (Landhuis, Boomstraat 1 in Bornem).

Kom meer te weten over elk kunstwerk door de QR-code bij elk werk te scannen.

Loop ook eens langs in cc Binder, voor meer werk van de deelnemende kunstenaars. cc Binder is elke dag open van 11 u. - 18 u., gesloten op Kerstmis en Nieuwjaar.

Kunst In Puurs loopt van 17 december tot 26 februari. Op 16 december is er de openingswandeling, in aanwezigheid van de kunstenaars en begeleid door Wilfried Cooreman, curator. Inschrijven voor deze openingswandeling doe je bij het vrijetijdsloket.

Wanneer

Van za 17 december 2022 tot zo 26 februari 2023

Altijd open

Waar

cc Binder

Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

Prijs

Gratis

Meer info

  • tel: 03 203 27 05

Organisatie en contact

cc Binder Puurs

Forum 9
2870 Puurs