Voordeeltickets voor musical 14-18

16
nov
2023
VISUAL-LANDSCAPE
Volgend jaar brengt Studio 100 in het Pop-Up Theater de spektakelmusical 14-18. Goed nieuws: voor inwoners van onze gemeente zijn er aparte voorstellingen die je kunt bijwonen met vijftig procent korting! 
 
Je kunt tickets kopen vanaf 12 december 2023, 14u. Enkel via de link in je mailbox.
 

Wanneer zijn de voorstellingen?

 Er zijn drie voorstellingen, exclusief voor inwoners van Puurs-Sint-Amands.  

 • Zondag 26 mei 2024, om 19u
 • Zaterdag 1 juni 2024, om 16u
 • Zaterdag 1 juni 2024, om 20u

 

Hoeveel kosten de tickets? 

Je betaalt voor deze voorstelling maar de helft van de prijs!

De voordeeltarieven zijn:

 • Prestige Seat*: € 135 ipv € 270 (= 1 ticket voor 2 personen)
 • Luxe: € 52 ipv € 103,95
 • Cat 1: € 40 ipv € 78,95
 • Cat 2: € 35 ipv € 68,95
 • Cat 3: € 30 ipv € 58,95

* Dit is een luxueuze zetel helemaal vooraan op de tribunes. Deze zetel kan enkel PER 2 PERSONEN besteld worden. Incl. een drankje en hapje voor de voorstelling.

 

Hoe kun je bestellen? 

Stap 1: check je webshopaccount

Zorg dat je een account hebt in onze webwinkel. Zorg ervoor:

 • dat je je gebruikersnaam en wachtwoord kent
 • dat het gekoppelde e-mailadres juist is

Heb je geen account, of bevat die een foutief mailadres? Dan ontvang je op 12 december geen ticketlink.

Vragen of problemen?  Neem contact op via 03 203 27 05 of vrijetijdsloket@puursam.be of maak een afspraak met onze digicoach.

done_allCheck je account  

Stap 2: bestel via de toegestuurde link

Heb je een account? Dan krijg je op dinsdag 12 december een bestellink toegestuurd via e-mail. Tickets bestellen kan vanaf dinsdag 12 december, 14u. Bestel één ticket per gezinslid.

Goed om weten:

 • Je krijgt de bestellink doorgestuurd op het e-mailadres dat gekoppeld is aan jouw webshopaccount.
 • De bestellink in de e-mail werkt pas vanaf 14u op dinsdag 12 december.
 • Kom je in de wachtrij terecht? Wacht rustig je beurt af. Er zijn genoeg plaatsen. Opnieuw proberen of je pagina verversen zal je enkel een langere wachttijd opleveren.
 • Om in de webwinkel snel door het betaalproces te vliegen, kun je nu al je geldbeugel in de webshop opladen. Geen gedoe meer! Ga daarvoor naar het tabblad 'Producten' in de webwinkel.

done_allLaad nu al je geldbeugel op  

Lukt het je niet om te bestellen via de webshop? Kom dan langs bij de balie in het gemeentehuis in Puurs. Op 12 december 2023 is de balie uitzonderlijk open van 14u tot 19u.

 

Ben je een rolstoelgebruiker? 

Er zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en personen die minder mobiel zijn. Gaat de ticketverkoop van start? Bel dan naar het Vrijetijdsloket: 03 203 27 05. Zij reserveren dan een plekje voor jou. Opgelet: deze plaatsen zijn er alleen voor de rolstoelgebruiker en 2 begeleiders. Andere gezinsleden dienen online hun tickets aan te kopen.

Andere vragen?

Info over parking, vestiaire, catering en andere praktische zaken in het theater bezorgen we later aan alle tickethouders.

 

Over de spektakelmusical 14-18 

Spektakel-musical 14-18 vertelt het verhaal van de Eerste Wereldoorlog, gezien door de ogen van de vier boezemvrienden Jan, Fons, Albert en Kamiel.

Zij zijn samen opgegroeid in een klein Belgisch dorpje, zitten vol dromen en de toekomst lacht en toe. Tot zij alles en iedereen moeten achterlaten om aan het front te gaan vechten.

Wat op voorhand wordt aanzien als een avontuur van korte duur, mondt uit in een jarenlange nachtmerrie, waarbij hun vriendschap zwaar op de proef gesteld wordt en het contact met het thuisfront essentieel is.

 

 

Contact

Contactpersonen