Yoga in Museum of the Moon

Prana Vinyasa is een zeer unieke dynamische vorm van Yoga waarbij je op het ritme van je ademhaling heel bewust en vloeiend beweegt tussen verschillende houdingen. Deze yogastijl is toegankelijk voor iedereen. De maan inspireert en intrigeert. Een lunar flow is een zonnegroet in teken van de maan.
Een zachte, vloeiende yogales waarbij de nadruk ligt op ontspanning, loslaten, vertragen, het laten stromen van energie en het herstellen van het lichaam. De sfeer van de ondersteunende muziek brengt je nog dieper in deze lunar flow.

Al jaren ben ik (Dorien) gepassioneerd door Yoga. In 2019 ben ik mij ook gaan verdiepen in één bepaalde Vinyasa stijl. In 2019 heb ik in Mechelen (bij Yogalovers – Yogateacher Nele Van Poucke) de teachertraining Prana Vinyasa en twee verdiepingsmodules gevolgd waaronder Lunar Prana Vinyasa. Een stijl die ontwikkeld is door Shiva Rae.

Als inwoner van Puurs-Sint-Amands was de komst van Museum of the Moon een ideale gelegenheid en een unieke kans om mezelf en anderen te inspireren. Een ideale gelegenheid om een lunar flow les te geven letterlijk onder de maan. Een magische beleving.

De opbrengsten gaan integraal naar het goede doel (www.uzbrusselfoundation.be) ter ondersteuning van een nieuw onderzoek naar immunotherapie voor hersentumoren. Ik wens graag een steentje bij te dragen als morele steun voor een van mijn goede vriendinnen die nog dagelijks revalideert en herstelt na een hersenoperatie. Ook een van mijn collega’s werd hierdoor getroffen en daarom organiseer ik graag deze yogasessie in kader van mentaal en fysiek welzijn. Want yoga zorgt ervoor dat het immuunsysteem een boost krijgt en dat je mentaal weerbaarder wordt.

De eerste Yogasessie gaat door op donderdag 5 januari en de tweede op donderdag 19 januari, telkens van 19.30u tot 20.45u. De kostprijs bedraagt €15. Graag zelf meebrengen: een eigen yogamat, een dekentje, een kussen, warme kledij (in laagjes). De plaatsen zijn beperkt tot maximum 20 inschrijvingen per sessie.

Hopelijk ontmoet ik je onder de maan voor een fijne lunar flow les.

Namasté

Dorien Mertens

Wanneer

do 5 januari 2023 van 19:30 tot 20:45

Waar

Sint-Pieterskerk

Kerkplein 1
2870 Puurs

Prijs

€15.00

Meer info

Organisatie en contact

gemeentebestuur Puurs-Sint-Amands

Hoogstraat 29
2870 Puurs-Sint-Amands