Seniorenfeest 2021

Wij nodigen alle 60-plussers uit Puurs-Sint-Amands en leden van een erkende seniorenvereniging in onze gemeente graag uit op het jaarlijks seniorenfeest.

Met Celien, De Popkoning & Willy Sommers

Start show: stipt om 14.00u. Deuren vanaf 13.00u.

OPGELET! Voor dit evenement heb je een geldig Covid Safe Ticket nodig!Willy Sommers

Willy Sommers kennen we vooral als gastpresentator van het onvergetelijke Tien om te zien! Vandaag behoort Willy Sommers nog steeds tot de grootste feestmakers in het Vlaamse Landschap

Willy heeft tientallen grote hits op zijn naam staan.


De Popkoning

De Gentse TV-poppenspeler Jean-Pierre Maeren brengt u een bonte aaneenschakeling van knotsgekke conferences. De fijnzinnige cabaretier-stemmenimitator vertolkt met zijn figuren een boeiende voorstelling.

Het gevolg is, dat een volwassen publiek geplaagd door lachkrampen, gegarandeerd door de knieën moet. Daarbij wordt een merkwaardig huwelijk gesloten tussen de actualiteitshumor en verrassingselementen, zodat de lachsalvo's nooit uit de lucht zijn.

Voor Jean-Pierre Maeren is het allemaal begonnen toen stadsgenoot, Walter Capiau, hem vroeg in het moppenprogramma HT&D. Maeren bedacht een flink uit de kluiten gewassen kleuter, Nico. Zijn creatie bleek een schot in de roos te zijn en de start van een televisiecarrière. Hij maakte zijn eerste cd en scoorde daarmee in alle hitparades en kreeg goud en platina. Zijn TV-poppen zijn bv's en verschenen in zowat alle VTM-programma's en werd een veel gevraagde gast op TV en Radio 2.

Sindsdien toert Jean-Pierre Maeren met zijn poppenkoffer vol bekende vlamingen door heel het land. Tijdens de Gentse Feesten verrast hij duizenden theaterbezoekers elk jaar opnieuw met een uniek spektakel met de moeilijkste vorm van entertainment: uw lachspieren geselen.

Wanneer

ma 15 november 2021 van 14:00 tot 18:00

Waar

Sport- en evenementenhal Binder

Forum 4
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

Prijs

€5.00

Meer info

Organisatie en contact

cc Binder Puurs

Forum 9
2870 Puurs