Eddy Verloes - Buiten zinnen / Losing Our Minds

In de winter van 2020 loopt fotograaf Eddy Verloes bij stormachtig weer op een Belgisch strand een groep uitgelaten chassidische Joden tegen het lijf. Hun bewegingen lijken een schimmenspel. Hij maakt er foto’s van. De reeks krijgt als titel "Losing our minds" en valt wereldwijd meer dan dertig keer in de prijzen.

Benno Barnard, Nederlands dichter-schrijver én minnaar van de Joodse cultuur, is zo onder de indruk van de fotoreeks dat hij er tien gedichten bij schrijft. Op hun beurt maken Bart Bekker & Jan Vanwinckel er ook muziek bij. Foto’s, gedichten en muziek worden dan gebundeld in het boek met cd Buiten zinnen/Losing our minds.

EXTRA
Nu is er ook een voorstelling waar beeld, zinnen en muziek in elkaar overvloeien, met alle voornoemde gasten én schrijver en voormalig VRT-journalist Geert van Istendael als gastheer.

Voor de meerwaardezoeker die een boeiende en veelzijdige verdieping wil in de Joodse cultuur en betoverende composities. Voorstelling op 30 april in cc Binder.

De expo opent feestelijk in aanwezigheid van de fotograaf en met muziek van BoogieBoy op zondag 12 maart om 15 u. Iedereen welkom.
De expo is elke dagen open van 11 u. - 18 u. Gesloten op Pasen.

Wanneer

van zo 12 maart 2023 om 11:00 tot zo 30 april 2023 om 18:00

Waar

cc Binder

Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

Prijs

Gratis

Organisatie en contact

cc Binder Puurs

Forum 9
2870 Puurs