Game On komt naar Puurs-Sint-Amands

28
jun
2024
GAME ON instagram post 1080px 1

GAME ON is een reizend gamelab voor jongeren, gratis toegankelijk voor jongeren in de buurt. De unieke game-ervaring van GAME ON is een superfijne en gratis uitstap voor jeugdwerkingen met jongeren tussen de 10 en 18 jaar.

Op GAME ON speel je met gamecomputers, iPads, co-op games, interactieve VR games en met alternatieve controllers. Daarnaast is er ook een game arena, waarin verschillende gamers het tegen elkaar opnemen. GAME ON focust op het plezier van samen gamen en op sociaal relevante games.

Van 6 tot en met 9 augustus haalt het speelplein GAME ON naar Puurs-Sint-Amands. 

  • Met jouw jeugdwerking of -vereniging kun jij je nu al inschrijven om een tijdslot te reserveren
  • Ben je niet aangesloten bij een jeugdvereniging? Niet erg! Er is ook een tijdslot beschikbaar voor 'individuele' jongeren. Schrijf je snel in!

 

GAME ON is een project van JEF, tot stand gekomen dankzij de steun van het Departement Cultuur, Jeugd en Media en Outpost.

In samenwerking met Mediawijs, VAF, De Ambrassade, Vrije Universiteit Brussel (onderzoeksgroep imec-Smit), Luca School of Arts, Arts&Publics, Geek my Class, OMG, Flega, Mediaraven, Universiteit Antwerpen (onderzoeksgroep MIOS), AP Hogeschool en het jongerenpanel.