Poëzieavond in Puurs-Sint-Amands - Livestream

Een hele avond vol poëzie: saai? Niets is minder waar! Poëzie is voor iedereen, voor elke gelegenheid. Tijdens deze avond komen verschillende stijlen aan bod.

We starten de avond met dichtersduo Thomas Delrue en Wout Vandeneede. Deze twee Puursenaars brachten net hun bundel “Midas” uit. Je kan hun werk al eens bekijken op Instagram @versvandaal en @zoete.versjes.

Getalenteerd dichteres Lisette Ma Neza sluit de avond af. Lisette staat bekend om haar scherpe pen, zachte stem en Slam Poetry performances. In haar poëzie en muziek zoekt ze naar haar eigen identiteit, haar gender, haar geschiedenis en plaats in de wereld. Zo vertelt ze de verhalen van nu en altijd – die gaan over het intieme proces waarin je van meisje ineens vrouw wordt, over klein geweld in de slaapkamer en over groot geweld zoals genocides. Haar performances balanceren tussen pijnlijk direct en verliefde naïviteit en ze grijpen het publiek dikwijls bij de keel.

Activiteit in het kader van Poëzieweek 2021.

Dit optreden is live te volgen op de Facebookpagina van cc Binder of via het YouTube kanaal van de gemeente Puurs-Sint-Amands.

Wanneer

za 30 januari 2021 van 19:00 tot 22:00

Waar

cc Binder

Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

Prijs

Gratis

Organisatie en contact

cc Binder Puurs

Forum 9
2870 Puurs