Italiaans koken - basis

Lessenreeks: 8 en 22 oktober, 12 en 19 november 2020

In deze cursus leer je elke avond verschillende ingrediënten kennen en mag je de beste recepten bereiden. Natuurlijk proef je ook alles en degusteer je ondertussen een heerlijk Italiaans wijntje. De wereld is vandaag de dag veel kleiner geworden, waardoor we in Belgische supermarkten vele Italiaanse producten en ingrediënten vinden. Van de bekende pasta tot de vele zuiderse groenten, maar ook de 'salami' en de kaas, kan je zowat overal vinden. Vergeet de vele mogelijkheden niet die de Italiaanse keuken ons biedt op het vlak van desserts: niet te versmaden en erg divers!

docent: Nicola Priolo

Wanneer

do 12 november 2020, do 19 november 2020 van 19:00 tot 21:00

Waar

De Nieuwe Ark

Kerkstraat 34
2870 Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands)

Prijs

€64.00

Vrijetijdspas: 60 EUR

Organisatie en contact

cc Binder Puurs

Forum 9
2870 Puurs