BEEN THERE LIVE: NOONBIRDS

Isabel De Beule en Christophe de Wit delen hun passie voor muziek met hun duo Noonbirds. In een intieme setting van zang en piano brengen ze eigen interpretaties van jazzy popsongs, en spelen zo onder andere vertolkingen van Norah Jones, Lana del Rey en Arctic Monkeys.


Ook maakten ze Nederlandstalige bewerkingen van l'Enfer van Stromae en Creep van Radiohead, en geven zo een nieuw geluid aan bekende en minder bekende nummers. Noonbirds schreef inmiddels ook drie eigen songs die de liefde, verlangen, en de druk om perfect te moeten zijn bezingen.


Christophe de Wit ontdekte al op vroege leeftijd zijn passie voor muziek. Hij volgde enkele jaren pianoles in zijn kinderjaren, en speelde later in verschillende coverbandjes. Christophe houdt van een breed scala aan muziekstijlen, maar vond zijn liefde voor muziek de laatste jaren het meeste terug in de intieme setting van Noonbirds.


Isabel De Beule zingt al vanaf de jonge leeftijd van 7 jaar maar is pas later zangles beginnen volgen in de richting van jazz en lichte muziek. Vroeger heeft ze nog klarinet gespeeld maar momenteel probeert ze haar zang vooral met piano te combineren. In 2019 heeft Isabel deelgenomen aan The Voice van Vlaanderen en sindsdien trad ze al regelmatig op bij Mind the voice en later met Noonbirds op verschillende gelegenheden waaronder bv. de dinsdagclub van Don Vitalski, bedrijfs- en privéfeesten, koffiebar Coffe,.... Isabel is een trouwe festivalganger en staat ook open voor verschillende muziekstijlen, maar kan toch het meest haar eigen ding kwijt in Noonbirds.


BEEN THERE LIVE is een samenwerking tussen cc Binder en brasserie DEKOL. Eén keer per maand zorgen we op woensdagavond voor live-optredens op het podium van DEKOL. 


Het is niet nodig om tickets te bestellen. Gewoon komen genieten van een gezellige, muzikale avond! Tot dan! 

Wanneer

wo 10 januari 2024 van 20:30 tot 21:30

Waar

Brasserie DEKOL

Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

Prijs

Gratis

Meer info

Organisatie en contact

cc Binder

Forum 9
2870 Puurs-Sint-Amands