Welkom op Lifestyle 2022

21
mrt
2022

Op 6, 7 en 8 mei verandert Park Fort Liezele in een grote openluchtbeurs. Daar valt van alles te beleven rond lifestyle. Ook ons eigen Aspergedorp krijgt er een prominente plaats. Dit event wordt een feest voor levensgenieters! Ontdek wat je mag verwachten.

Bezoek de beurs

Geen beurs zonder standen! Op Lifestyle 2022 tref je er meer dan zeventig. Maak een praatje met tuinaannemers, keukenbouwers, wijnexperts, fotografen, autoverkopers, beddengoedspecialisten, … Ze vertellen je honderduit over hun luxeproduct. Interesse? Stap met een offerte naar huis en laat je droom in vervulling gaan.

Doe mee met activiteiten

Op Lifestyle 2022 bruist het van de workshops. Je weerstand versterken, je oude kleren een tweede leven geven, ademhalingsoefeningen doen, yogabewegingen aanleren, gezond koken, mediteren, een klankbad nemen, … Dit is hét moment om iets nieuws te proberen.

Ook voor kinderen

Je kleine oogappels zullen zich geen seconde vervelen op Lifestyle 2022. Ze kunnen zich laten schminken, aan kinderyoga doen, een piramide met bamboe bouwen, … Er is ook een veilige speelruimte en een blotevoetenpad.

Geniet van muziek

Spits je oren en geniet van artiesten die het beste van zichzelf geven op het binnen- en buitenpodium. Kun je onder meer aan het werk zien: Jean Bosco Safari, The Golden Avatar Band en Xander Nichting.

Klassiek concert bij zonsondergang

Eén van de hoogtepunten van Lifestyle 2022 wordt zonder twijfel het concert van Casco Phil. Dit filharmonisch orkest van veertig muzikanten trakteert je op klassieke klanken terwijl de zon ondergaat in Park Fort Liezele. Een unieke ervaring! De avond afsluiten doe je met een culinair hapje.

Om het concert bij te wonen heb je een apart ticket nodig. Dat bestel je via de webwinkel.

Bezoek het Aspergedorp

Te midden van Lifestyle 2022 rijst het Aspergedorp uit de grond. De beste koks uit de regio gaan er aan de slag met ons witte goud. Aan hun luxueuze standen proef je gerechtjes van topkwaliteit. Blikvanger in het Aspergedorp is Ferdy Debecker, hij is chef van sterrenrestaurant Eyckerhof en peter van ons Aspergefestival. “Zelf eet ik de asperge het liefst in alle eenvoud: met wat boter. De kunst zit ‘m vooral in de juiste kooktijd. Ik merk dat de groente vaak te hard geserveerd wordt, waardoor ze nog kraakt als je erin bijt. Geef mij maar zachte asperges die smelten in je mond.” 

Het Aspergedorp is onderdeel van het Aspergefestival. Dat loopt van eind april tot eind juni. Benieuwd welke activiteiten rond het witte goud op de planning staan? Surf naar www.aspergefestival.be.

Nog meer lekkers

Op Lifestyle 2022 kun je je smaakpapillen meer dan ooit verwennen. Er is een hip restaurant waar je bijvoorbeeld pizza kan smullen en een pasta proeven. En in het bierhuis kies je uit een enorm aanbod gerstenat.

Praktisch

Lifestyle 2022 is een event van Geco Concept. Met een ticket van vier euro (te koop aan de ingang) heb je toegang tot de beurs en gratis parking. Het volledige programma en alle details vind je op www.lifestyle2022.be.